Shazwani Buddies

May 11, 2013

THANK YOU CIK TEHA

Assalamualaikum.

Hai lovely readers, lovely lookers, lovely haters, lovely likers, lovely mosquitoes. Wat sup? Buat sup?!

Anyway, entri ni khas dibuat untuk menghargai pemilihan Cik Teha terhadap blog murah aku ni. Yang dikatenye telah memenangi hati Cik Teha dalam segmennye 'Just Drop Your Link'. Ye ke Cik Teha? hikhik.

Beliau siap design poskad lagi untuk aku. Terharu Kak Tonggg. Nah.. tengok ni..


Kreatif kan poskad die, 'Cik Teha oiii, lepas ni bolehlah design poskad raya untuk kita pulak, boleh? haha.'

So, dengan big heart with a big head serta big smile nye, aku nak ucap terima kasih kepada beliau. Walaupun aku bukanlah pemenang utama, ape salahnya kita buat entri 'Terima Kasih', ye dak?

Kalau macam tu, yang masih belum follow blog Cik Teha tu, bolehlah klik poskad tu untuk ke blog beliau. Murah-murahkanlah hati untuk follow blogger-blogger Malaysia kita. Tunjukkan sokongan penghargaan terhadap sesama blogger.

p/s : utamakan kualiti berbanding kuantiti.
-Thanks for reading my entry ! Please come again-

6 comments:

  1. tahniah kak terpilih..cool poskad..pandai buat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thank you nana. poskad tu cik teha yang buat. cool sangat secool orangnyer. hiks :D

      Delete
  2. thanks si cantik yg seriusssss..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. woots! my big pleasure cik teha yang cool :D

      Delete