Shazwani Buddies

May 16, 2013

Oh My Player(s)!

Assalamualaikum.


Halohalohaloha playboy's and playgirl's sekalian alam maya. Girlfriend-girlfriend and boyfriend-boyfriend anda sihat? Girlfriend nombor satu tengah buat apa? Yang nombor dua? Boyfriend nombor 9 uols pulak dah makan? How about yang nombor tujuh? Hopefully semuanya ok ok je ye :D

Talking about playboy and playgirl, 'alahh.. it just a small matter ajer! tu pun nak kecoh ke cik serious?' *kata uols....
Anyway, bukanlah nak kecoh sangat pun kan. Benda ni secara seponten terlintas dekat fikiran aku. Cuma sampai sekarang aku masih tak faham ape kehendak playboy dan playgirl yang sebenar. Hah? Semorang ade tak fikir cam aku fikir? Why they be like that? Is it because they just have a good looking? Rich, perhaps?

Atau mungkin juga....

Seorang yang bermulut manis?

Atau....

Mengadeww-ngadeww?

Attauuu jugak..

Hobi? *dammit!

Dah macam takde bende lain nak play. Playstation ade, karoake player ade, UNO player ade, card player ade.. nah same je tu! jadi, apa lagi yang ekau mahuuuu? Addoih!

Huk aloh.. kalau setakat tukar-tukar girl, tukar-tukar boy yang kau nak jadikan hobi.. aku rase macam tak payahlah. Takde pekdahan, tahu. This is not naisss. Not nais atolss. Ehm. Ade orang kate, kalau nak jadi hot stuff kenelah jadi seorang player. Aku rase macam nak penampo je kan orang yang kate gitteww *oh jangannnn ....rilekkkk.....

Tapi mungkinlah jugak punca diaorang jadi playgirl/playboy sebab cita-cita nak jadi sport player tak kesampaian. Sudahnya, jadilah girl/boy player, ye dak? Sudah-sudahlah. Pekerjaan tu tak matang lah. Lansung tak menyehonokkan gugurl and boboi yang diperguna dan ditipu itteuww.

Walaupun dunia remaja dikatakan dunia untuk bersuka-suka, tapi jangan salah maksud pulak. Tak semestinya uols nak kene fun dengan cara jadi playgirls/playboys. Ok? Be rational peoples. Dan yang paling penting, open your minded luas-luas. Bile u berfikiran terbuka, maka secara automatiknya u akan berfikiran positif. So, takdelah terjadinya punca kesepian bagai yang menyebabkan u jadi player(s). It's butthurt ok. Seriously.



p/s : sometimes used your rational minds to think 'which one is good, which one is bad'.
-Thanks for reading my entry ! Please come again-

1 comment:

  1. Hehe...tertarik dengan tajuk entrinya waktu tengah scroll down news, terus baca sampai habis. Cool~~ thumbs up!

    ReplyDelete