Shazwani Buddies

May 25, 2013

Kata Kunci Yang Lawak.

Assalamualaikum.

Hai bloggirl dan blogboy sekalian. Hawawyu? Yu fainn tenkyu. Boleh?

Tadi mase pukul doblas tengah pagi, aku terlintas pulak nak spotcek nuff'neng' aku tu. Aku pun cambese login. Pastuh aku pegi dekat 'keyword', cambese 'keyword' tu tempat kegemaran aku kalau aku bukak nuff'neng'. hikhik.

Tahu kenape aku kegemaran sikit bile part 'keyword' tu? Ini sebabnye...


Haaa.. haha. Nampak tak yang aku bulat hijau tu? Haaa haha. Kan? Cara-cara menyakat. Nak sakat sape la tu gamaknye. :D

Ini mesti kes seorang yang cool baru nak belajar jadi seorang yang sweet, ye dak? haaa.. haha. Jangan nak cover sangatlaa. Itu.. itu bukti die. Ade pulak yang cari cara untuk menyakat ye?

Dekat bahagian 'keyword' tu memang macam-macam keyword boleh jumpe. Kalau kene yang lawak punye keyword, memang kat situ jugak kau rase nak ketawe sampai terbang segala penyakit SLE kau tuu. Kadang-kadang ngarut-ngarut je keyword die. Mase aku memule aktif blog dulu, aku pernah jumpe keyword yang hits blog aku ape tau, ''Tips menipu makwe''. -_____-"

Tapi keyword tu kekadang bagi aku inspirasi untuk buat entri. haha. Disebabkan aku pun boleh dikategorikan sebagai si penyakat tegar, jadi aku akan buatlah entri tentang ''Cara-cara menyakat'', itu, nanti ye, nanti. :D

Entri tu untuk next post. Tunggu je lah esok ke luse ke ye. Aku tengah rase geli hati je sekarang ni. hehe. Tak habis fikir aku sama ada boboi atau gugul yang nak tahu cara menyakat tu. haha.

Jadi aku akan buat ''duo'' lah. Cara boboi nak sakat gugul dan cara gugul nak sakat boboi. haha. Hadoyai. Tak pernah terlintas pulak aku nak menyakat pun kene cari cara ek. Ingatkan semulajadi je datang dari dalam diri. mihikhik :D
 
-Thanks for reading my entry ! Please come again-

1 comment:

  1. haha..ookay juga..saya keywords 'lelaki pilihan gadis brutal' apa2 entah dicarinya

    ReplyDelete