Shazwani Buddies

May 3, 2013

Comey dokkkk?

Assalamualaikum.

Well well well, what's up pencinta kasut sekalian?

Tajuk tu memang tak berape nak boleh blah kan? Fenomena Kak Ton lah katakauuu. Aku pun tak berape nak ketinggalan jugaklah gune tagline yang aku rase macam.. macam hidup segan mati taknak tuu -,-

Anyway bytheway highway, let me show you ape yang ''Comey dokkkk?'' sangat tu.. hihi





 

 



 

 

 

 

Tu die.. comey dokkk kasut-kasut kat atas tu? Comey kan? Stunning kan? Classy kan? Expensive kan? haha.

Well ya, aku rasa wedges ni lagi better daripada high-heels yang tak berape nak balance tu. Kalau guna prinsip fizik yang aku belajar dulu, kestabilan tu penting untuk menentukan kekukuhan sesuatu objek tu *tibai..

So, aku cadangkan bagi yang dah mempunyai ketinggian hampir seperti seorang model, fikir-fikirkanlah sebelum nak gune wedges tu. Sebab ketinggian wedges tu kalah high-heels yang lapan inci. Vahh! Vahh!

Jadi girls, nok cube dokkkk? (haha) :p


-Thanks for reading my entry ! Please come again-

12 comments:

  1. haiya..tak sanggup nak pakai wedges tinggi2 macam tu semua..selalunya ketinggian sederhana ja...kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tp kalau dah keje nanti tetap kene pakai kasut tinggi, hihi :P

      Delete
  2. awwww~ comel sgt ! nak nak nak !sy mmg suke wedges ni . COMEL !

    ReplyDelete
    Replies
    1. meemangg cumil, lebih cumil daripada kasut lain-lain. so, apelagi..jom kite beli! hehe

      Delete
  3. gambar ke tiga dengan empat comeyy .

    ReplyDelete
  4. hok comeyy dah tu..
    bagi saya satu bertambahh comeyy la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, tp tak boleh ambik satu je, kene ambik dua sebab kaki ada dua, haha ;)

      Delete
  5. saya suka yg last , no 8 & 7..smart.hehe.. rasanya tak sesuai kot pakai..karang jdi macam hantu galah pulak saya..ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..haha. huyoo, ni mesti kes tinggi macam model dah ni kan..hehe.

      Delete