Shazwani Buddies

April 15, 2013

Passion vs. Patience

Follow my blog with Bloglovin

Assalamualaikum.

Hai everyone everytwo everythree everyfour sekalian. How's your day? I hope you guys doing good.

Anyway, there is nothing word to describe how dizzy I am. Design aku masih bersepah atas meja. Inspiration.. where are you?



See see.. camera never lies. haha. Eventhough this is my passion, but I'm still 'hantuk-hantukkan kepala ke meja' kalau design inspiration tak keluar. I just need a subject, sometimes? Contoh macam 'ceiling'.. ok I got it. Start to sketch. Finish. Smile. Let the sketches on the table. Anddd go to the kitchen. Make some nescafe. Drink like a Nescafe model. Ahhhh...
ok nevermind..

So, sekarang tahu tak ape je yang aku mampu buat dengan keadaan wayar otak yang masih berselirat? Nahh..


Present to youuu..  sexiest model on the paper. It's sexy I know it haha. And.. they know it of course. But still, ini je yang mampu aku buat untuk mase sekarang. Masih memikirkan design baju yang layak untuk dipakai dan ditayangkan di kedai. All of this design actually very needed when you try to apply a job or university. Biasenye sebelum meneruskan Ijazah dalam Seni Reka Fesyen, kite perlu ditemuduga. So, get prepared with your own sketches design.

Tapi.. tapi tapi tapi! Kalau aku tunjuk model sexsa macam ni masa temu duga tu, rasa-rasanya aku..


diminta keluar dan pergi dengan cara terhormat ataupun..
.
.

 ditendang menggunakan sarung kaki hoki (?)

  nyah kau! nyah kau!

ohh sakit.. sakitt..

You know? Kadang-kadang manusia ni tak suka bace entry panjang-panjang berjela. Maksudnya? Ya, maksudnya aku nak stop kat sini. Stop je walaupun jari aku lagi suka membebel daripada mulut.

Ye, nak stop la ni. 

Eh kejap.. 

 
 macam best pulak quote ni.

p/s : seriously I feel.. like.. like.. like.. you! no.. not you.. ya i mean you.. no.. ah nevermind..


-Thanks for reading my entry ! Please come again-

8 comments:

  1. Tgh sedih yek...apapun, sabar la...jgn sia2 kan masa yg ada utk sedih2...lgpun nnt muka x shumil dh...jgn sedih lama2 yer. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekejap je terasa kesedihannya. on the dot it would be better hehe :)

      Delete
  2. Wonderful post...I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin???
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nessa. I love your blog too.
      And I'm done following you on bloglovin'
      Keep in touch :)

      Delete
  3. Thank you sooo much for the follow,dear.^^
    Follow you back on bloglovin and gfc,too.
    Do you also follow me on gfc?
    Lovely greets

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome Vanessa :)
      I've already follow you on gfc ^^

      Delete
  4. fuh.fuh..fuh..tarik nafas panjang2.. hehe.. designer ya? meh saya bagi idea..ahahaha.. suka tgk designer..berseni gitu..hehe..harap nanti idea tu sampai la ea.. :) dulu masa projek seni stpm pun kena drawing..atas kanvas lg kak..idea plak tak tahu nak lukis apa atas kanvas.last2 amek gambar2 kat internet pastu gabungkan semua..so complete la..ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omg. you give me inspiration here.. 'gabungan'! haha thank you sooo much dear.
      Actually lukis atas kanvas lagi best, akak biasenye lukis potret dan nature view je dekat atas kanvas. Sometimes ade juga buat contengan cosmics dengan gerakan bebas hehe :D

      Delete