Shazwani Buddies

February 5, 2013

Pam kepala dalam tandas. Done.

Assalamualaikum.


Sawadeekapp pakwe dan makwe yang tengah berserabut? Anda dah punya idea untuk hilangkan keserabutan anda hari ini? Ya. Caranya masuk ikut pintu terjun ikut tingkap *ulang banyak kali*. Setel.

Okay guys, first of all aku pengen bagitau kalian di sini (kayak indonesia ya bahasanya), I love my blog *first*. I love to type *second*. I love to sharing my entry *third*. I am freewriter *fourth*. Andddddd... I don't know how to joined competition in the blog *seriously last*. No. One more. I am Lee Dong Wook sweetheart *kiss thru da phone*. Haiss.

Kemonn, why the banner make me dizzy when I convert from HTML into Compose? Do you know what? I hate complicated things. Ini semua berlaku mungkin sebab aku ni tak penah ada pengalaman join itu dan join ini. agaknya. It keeps downwards, then upwards back, then again again again and keep it again until I delete all the content back and make it again. Not understood? Macam ni, maksud aku ayat dia jadi dekat-dekat then dia turun naik, turun naik. Padahal aku dah enter sehabis space. No. Tipu. Aku enter 2 kali je. But after aku update dan view blog, aku rasa blog aku diawang-awangan. Nak kate jejak bumi tak, jejak langit pun tak. It's like.. more to.. Fly away..fly away blup blup blup *tolonggg lemas!!!*

Ah. Nevermind. At least aku ingin membalas jasa orang yang 'tag' aku tu. Dia sangat sweet ye sebab dia telah menunjukkan bahawa dia ''ingat'' pada aku *ehem*. Biasalah, sifat menghargai itu memang perlu ada pada setiap wanita maskulin seperti aku *fliphair*. Dann.. mungkin dia tak tahu bahawa aku ni bukan kaki yang suka join segmen. But, once in a while. Why not. kan. Lagi pula si bijak yang berkepala kecik penah pesan dekat aku, ''kita harus hargai orang yang ingat akan kita''. See? see? Itu aku lah tu *kembang*

Tapi tu lah, aku ni yang jadi pelik pulak. Kekasih aku si Lee Dong Wook yang gentleman tu pun pelik dan ada tegur tadi, dia mesej aku macam ni, ''wow!my darling join segmen yang sweet-sweet?''. Eh hello, kenapa pelik? see my kuku kaki laa. see see.  Pffttt
*kisah benar*

Em. Howeva. I stop here. Nak pegi pam kepala dalam tandas dulu. Jumpa lagi nanti. Orrrr.. mungkin malam nanti. Hiks




-Thanks for reading my entry ! Please come again-

3 comments:

  1. hoho..jgan pening2 kak...relaks...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya alyn.ia memang mencabar kesabaran..but it gettings cool now :)

      Delete