Shazwani Buddies

February 23, 2013

Misi Bloglist By Cik Zara

Assalamualaikum.


 

 Cik Serious tengah join sebuah misi daripada Cik Zara ni. 

Nak join jugak? Bagus.

Klik banner tu sambil kepala di bawah, kaki ke atas dan berpusing 360 degree.

Aku nak 'tag' secara random si..




Alert : Misi akan 'expired' pada 15-3-2013
 

-Thanks for reading my entry ! Please come again-

8 comments:

  1. Oit Cik Serious..Wannserious datang..insyaAllah lau ada kesempatan wann join bloglist ni..terima kasih kerana sudi tag kita :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  3. No.160 melapor diri..hihi

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  4. hye..
    dtg singgah + follow sini ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  5. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  7. tak sempat join tapi nak datang sini dan foloWW sini jugak! hehe... jom?

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete